A R T C H I L D foundation - bestuursleden

Bestuur

Voorzitter:

Margareth Meulmeester geboren 1958 in Enschede en woonachtig in Noordwijk. Oprichtster van de stichting en sinds 1996 Beeldend kunstenaar. Was werkzaam van 1978 tot 1991 als kleuterleidster op diverse scholen in Enschede.

Penningmeester:

Luc Schouten geboren in 1945 in Middelburg en woonachtig in Warmond. Is directeur en mede eigenaar van MCS Arbo, Drs. Bedrijfskunde en heeft ruime bestuurlijke ervaringen in diverse Nederlandse organisaties.

Is visionair.

Secretaris:

Anke Wijnia, geboren in 1967 in Harlingenen en woonachtig in Badhoevedorp. Is Hotelier en heeft op dit vlak ruime internationale ervaring en mensen kennis. Is moeder van twee nieuwetijdskinderen en nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen van de methode.

Raad van Advies

Voorzitter:

Ernst Faber, geboren in 1946 en woonachtig in Amsterdam, oud notaris, bestuurlijke ervaring in diverse Nederlandse en Afrikaanse organisaties (profit en non profit). Is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de Stichting a r t c h i l d.

Leden:

Drs. Willem Heemskerk MFP REP, Geboren in 1960 en sinds 1980 in dienst van de Rabobank organisatie. Huidige functie manager Business Support. Ervaring zowel op het gebied van Particuliere als zakelijke dienstverlening. Maar ook binnen een aantal maatschappelijk bestuurlijke functies op gebied van Politiek, Ouderenzorg, Onderwijs en Ondernemersbelangen. Veelvuldig ingeschakeld bij de ontwikkelingen die gaande zijn in de Bollenstreek weet de verschillende partijen met elkaar te verbinden.

Beloningsbeleid

De bestuursleden ontvangen geen bezoldigingen. Onder bezoldiging wordt niet verstaan een niet bovenmatige door het bestuur vastgestelde vergoeding voor de ten behoeve van de stichting gemaakte kosten. Alle aan bestuursleden betaalde vergoedingen worden als zodanig in de jaarrekening van de stichting opgenomen en toegelicht.

 

home adres

Buiten in het gras
het madeliefje
las
de lente
van het
ondoorgrondelijke
Zijn '

Margareth Meulmeester (1989 )
Gedicht uit haar gedichtenbundel

Project H A P P Y
P A I N T E R
gestart januari 2016

Syrische kinderen ontmoeten H A P P Y
P A I N T E R
a r t c h i l d start
project H A P P Y
P A I N T E R - lees hier